Valokuvaaja Tuomas Elenius

Yritystilaisuuksien ja tapahtumien valokuvaus - Valokuvaaja Tuomas Elenius

Monipuoliset valokuvauspalvelut vankalla kokemuksella

Olen työskennellyt kokopäiväisenä valokuvaajana ja yksinyrittäjänä vuodesta 2008 lähtien. Liiketoimintani ytimen muodostaa erilaisten yritystilaisuuksien, juhlien ja tapahtumien valokuvaustyöt. Tapahtumakuvaamisen lisäksi kuvaan yrityksille erilaisia työnäytekuvauksia. Asuntojen myyntikuvauksia toteutan kiinteistövälittäjien lisäksi myös suoraan yksityishenkilöille.

Takavuosien suuret hääkuvausmäärät ovat historiaa, mutta kuvaan edelleen hääjuhlia aikataulujeni sen salliessa.

Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta liikun mielelläni ja vaivattomasti kauemmaskin kuvaamaan. Tuttuja kuvauskaupunkeja ovat Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi muun muassa Hyvinkää, Porvoo, Kirkkonummi, Lahti, Tuusula, Nurmijärvi/Klaukkala, Turku ja Tampere.


Tapahtumien, juhlien, seminaarien valokuvaus

Tapahtumavalokuvaus - seminaarit, juhlat, häät ja erilaiset yritystapahtumat - kuvassa jälkiruokaherkkuje yrityksen henkilöstöjuhlissa Kuvaan monipuolisesti erilaisia yritystilaisuuksia, juhlia ja muita tapahtumia yritysseminaareista hääjuhliin.

Tutustu tapahtumakuvauksiin: www.tapahtumavalokuvaus.fi

Tapahtumakuvausta liipaten teen myös paljon yhteistyötä kalusteiden ja muiden tuotteiden tapahtumavuokraukseen keskittyvän Cosan kanssa. Kerro cosalaisille terveisiä minulta jos vuokraat sieltä jotain! :-) Lue lisää: www.cosa.fi »

Asuntokuvaukset - myyntikuvat kodista tai toimitilasta

Asuntojen myyntikuvaukset - kuvassa myytävän kodin keittiö Asuntojen myyntikuvaukset yli 2500 kuvatun kodin kokemuksella! Kuvaan asuntoja sekä yksityishenkilöille jotka aikovat myydä itse kotinsa että kiinteistövälityksen ammattilaisille.

Tutustu asuntokuvauksiin: www.asuntokuvaaja.fi


Boudoir- ja huomenlahjakuvaukset täysi-ikäisille

Boudoir- ja huomenlahjakuvaukset Kuvaan studiollani itäisessä Helsingissä sekä ns. miljöössä asiakkaiden kotona, hotelleissa ja muissa paikoissa täysi-ikäisille suunnattaja boudoir-kuvauksia.

Tutustu boudoir-kuvauksiin: www.boudoirvalokuvaus.fi